OM OS

Har du lyst til at lære os nærmere at kende, så læs med her

Needhost kode

Hvem er needhost.dk?

Needhost.dk er en informations- og sammenligningsside, primært inden for webhoteller, domæner og alt det en hjemmeside normalt består af. Needhost bliver drevet af en mindre gruppe nørder med erfaring inden for udvikling og design af hjemmesider og alt det som hører til.

Mission og vision

Vores mission er at viderebringe og formidle vores viden og erfaring til dig, så du kan nemmere træffe hurtigere og bedre beslutninger, og spare penge på samme tid når du skal have lavet en hjemmeside.

Vores vision er at blive den største sammenligningsside og informationsside med guides, tips & tricks inden for webhosting, hjemmesider og alt det som er nødvendigt for en hjemmeside.

Reklame

Som nævnt i toppen og i bunden af siden, så modtager vi kommission fra nogle af vores samarbejdspartnere. Vi bliver kun betalt hvis du klikker på et link som fører til dem og du så efterfølgende køber deres service eller produkt. Det har dog ingen betydning for vores dømmekraft og anmeldelser!

De bedste hilsner,
Nørder fra Needhost.dk

Vores mærkesager

Vi støtter miljøet

Selvom vi ikke pakker og sender ting hos Needhost.dk, støtter vi alligevel denne mærkeordning. For som privat køber vi fra diverse webshops og modtager selv pakker. Derfor prøver vi også at støtte de virksomheder som tænker på miljøet og emballagen de sender varer i. At handle online har aldrig været så populært som i dag, så tænk på miljøet og støt miljøvenlig pakning.

Vi støtter miljø venlig pakning

Vi støtter kampen mod plastik

Verdensomspændende plastik produktion er eksponentielt øget fra 2.1 millioner tons i 1950 til 147 millioner  i 1993 og til 406 millioner i 2015. Og i følge National Geographic så i år 2050 vil enhver fugleart i hele verden have spist plastik. Tænk over det og undgå plastik. Gøre dit bedste, alt gøre en forskel. Hos needhost.dk gøre vi alt for at mindske vores plastik forbrug.

Plastik nej tak, mærket

Vi støtter reklamebeskyttelse

Det er ikke sjovt at havne på en liste hos et telemarketingfirma, og blive ringet op flere gange om dagen, hele ugen, året rundt på de værste tidspunkter. Vi har været der selv og derfor ved vi hvor træls det kan være, især hvis det er nogle produkter som man overhovedet ikke har noget interesse i. Derfor støtter vi reklamebeskyttelses mærket.

Reklamebeskyttelses badge