KØB DOMÆNE

Søg og tjek om dit ønskede domæne er ledigt

Top 5 bedste steder at købe domæner

For at gøre det hele nemmere for dig, har vi udvalgt nogle af de bedste steder at købe domæner. Nedenfor kan du læse en kort gennemgang af de forskellige udbydere, der blandt andet er udvalgt på baggrund af pris, anmeldelser og fordele ved at købe hos disse. Her kan du finde et domænenavn til en billig pris og gøre brug af søgefunktionen til at finde et ledig domæne. Ved køb af et domæne kan du være sikker på, at du ejer rettighederne i det år, som dit køb af domæne dækker over. De 5 domæne registranter som er herunder er de steder hvor du kan frit købe domænet alene, uden du nødvendigvis skal tilkøbe et webhotel.

1# Simply.com (Tidligere UNOEURO)

4.000+ anmeldelser på Trustpilot med over 4.7 i trustscore

Simply.com fordele

 • Gratis anonym WHOIS

 • Gratis SSL

 • Populær

 • Overskuelig kontrolpanel

 • Gratis flytning

Simply.com ulemper

 • DNS oprettelsesgebyr

hos simply.com hjemmeside, køb domæne her
LÆS MERE OM SIMPLY.COM

Pris .dk-domæne – 121 kr. det første år

Siden 2004 har Simple.com, tidligere kendt som UNOEURO, været en stabil hosting-partner, der har en klar vision om, at god hosting ikke behøver at være dyrt for brugeren. De har et stort fokus på brugervenlighed, hvor de tilbyder simple og effektive løsninger til både private og virksomheder.

Simple.com har både mange og gode anmeldelser på Trustpilot og er derfor en sikker hosting-partner for dig at vælge. Du vil ligeledes få glæde af et opdateret serverrum, der bygger på de nyeste teknologier og gode vilkår. Derudover er der tilknyttet 24-timers vagtordning, så der altid vil være overvågning af alle services.

2# ONE.COM

8.800+ anmeldelser på Trustpilot med over 3.9 i trustscore

ONE.COM fordele

 • Populær

 • Simpel kontrolpanel

 • Billig domæne

 • Tilkøb kun e-mail

ONE.COM ulemper

 • Ingen telefonsupport

 • Mange kunder på en server

one.com hjemmeside
LÆS MERE OM ONE.COM

Pris .dk-domæne – 69 kr. det første år

One.com har i dag mere end halvanden million kunder fordelt over 149 lande og kan derfor noteres som ét af de førende steder for hosting af domæner. Siden 2002 har den danske virksomhed formidlet domæner og solgt webhoteller over hele verden.

Her finder du en host, der gennem årene har vundet flere forskellige test i webhostingbranchen. De er ligeledes blevet anbefalet af forskellige danske og udenlandske sites.

3# cHosting

650+ anmeldelser på Trustpilot med over 4.7 i trustscore

cHosting fordele

 • Dansk support

 • Gratis SSL

 • Brugervenligt kontrolpanel (cPanel)
 • DDoS beskyttet netværk
 • Ingen skjulte gebyrer

cHosting ulemper

 • Ingen telefonsupport

Køb domænenavn hos cHosting
LÆS MERE OM CHOSTING

Pris .dk-domæne – 100 kr. det første år

CHosting er en af de nyere hosting-virksomheder i Danmark, og virksomheden startede op med ønsket om at tilbyde en solid webhosting, hvor de ville tilbyde den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. CHosting sørger for overskuelige pakkeløsninger, og så leverer de could-løsninger, der især er velegnede for det danske erhvervsliv. Særligt for CHosting er, at de anvender cPanel som kontrolpanel, der giver dig en stor frihed i forbindelse med administrering af et webhotel.

4# DanDomain

1.300+ anmeldelser på Trustpilot med over 4.5 i trustscore

DanDomain fordele

 • Gratis dansk support

 • Dansk telefonsupport

 • Gratis SSL

 • Stort produkt udvalg

 • God til større webshops

DanDomain ulemper

 • Dyr i forhold til mange andre

dandomain hjemmeside
LÆS MERE OM DANDOMAIN

Pris .dk-domæne – 248 kr. det første år

DanDomain har eksisteret siden 1999 og har i dag mere end en halv million registrerede domæner. DanDomain har et stort fokus på at hjælpe kunder med at skabe de bedste forudsætninger for at få idéer til at blive til succes. I dag tilbyder de ligeledes gode muligheder for onlinehandel, outsourcing af virksomheders it-drift og produktivitetsforbedringer.

DanDomain er en smule dyrere end Simple.com, men det er altid vigtigt at undersøge helt præcist, hvad du får med i prisen, når du vælger den respektive host. Det gælder i forhold til blandt andet service, overvågning og hastighed.

5# AZEHOSTING

250+ anmeldelser på Trustpilot med over 4.5 i trustscore

AZEHOSTING fordele

 • Dansk support

 • Brugervenligt kontrolpanel (cPanel)

 • Gratis SSL

 • God værdi for penge

 • Vi bruger dem selv

AZEHOSTING ulemper

 • Ingen telefonsupport

Azehosting hjemmeside
LÆS MERE OM AZEHOSTING

Pris .dk-domæne – 99 kr. det første år

Det sidste sted vi vil nævne er AZEHOSTING, der har eksisteret siden 2010. Her får du kvalitetshosting til en god pris, og du har et ubegrænset antal alias-domæner, subdomæner, email-konti og meget andet. Samtidig bliver der dagligt eller ugentlig lavet backups af dine sikre data, så du altid kan være sikker på, at det ikke forvinder. Også AZEHOSTINg benytter sig af cPanel.

3 ting at være opmærksom på, når du skal købe et domæne

Som ejer af et domæne vil du være den eneste side på nettet, der kan findes på den givne domænenavn, og derfor er det også dine kunders adgangsbillet til hjemmesiden. Her kan du læse meget mere om, hvordan du køber et godt og sikkert domæne, og hvad du skal være opmærksom, inden du udvælger det sted, hvor du vil købe dit domæne.

Når du skal købe domænenavn, kan der være faldgruber iblandt, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på nogle forskellige ting. Her lister vi tre af dem for dig, så du er godt forberedt, når du skal udvælge et domæne. Der kan nemlig være stor forskel på både pris, udbyder og brugervenlighed.

Skjulte gebyrer

Først og fremmest kommer vi ikke uden om de store prisforskelle, der kan være på et domænenavn. Prisen fastsættes af den udbyder, som du kan købe det givne domæne igennem. Alle udbydere har i langt de fleste tilfælde rådighed over de samme domæner, idet disse altid vil være unikke. Men alligevel kan prisforskellen være stor, og det er der forskellige grunde til.

Nogle af de steder, hvor du kan registrere dit domæne, vil automatisk have vinget af, at du ønsker add-on services, når du køber dit domænenavn. Hvis du ikke sørger for at være opmærksom på at vælge dette fra, vil det få din regning til at ryge i vejret. Derfor skal du være ekstra grundig med at gennemgå de forskellige udgifter, inden du betaler. Du vil ofte få en betalingoversigt, hvor du kan se alle udgifterne, der er forbundet med at købe det givne domæne.

Som en tommelfingerregel vil et domæne typisk koste i omegnen af 120 kroner pr. år. Hvis dit domæne ser ud til at koste mere end dette, bør du altid sørge for at kigge dig omkring efter andre steder, hvor du kan få det samme domæne. Det kan nemlig være et tegn på, at det ikke helt er, som det skal være.

Du vil også kunne risikere nogle dyre oprettelsesgebyrer og lignende, som ikke er en standard hos steder, der registrerer domæner. Ved at bruge lidt ekstra tid på at kigge dig omkring, kan du finde en god udbyder, der samtidig ikke opkræver unødvendige udgifter ved oprettelse.

Anmeldelser på Google og Trustpilot

Derudover er brugervenligheden særdeles vigtig at være opmærksom på. User Experience er blevet en vigtig kilde til en god trafik på den givne hjemmeside, og er brugervenligheden ikke i top, kan du opleve, at det kan få store konsekvenser for dig og din hjemmesides eksekvering. Langt de fleste steder, der tilbyder registrering af et domæne, sørger for at gøre brugeroplevelsen så god som muligt, så hjemmetiden er nem at anvende. Men det er dog også vigtigt at vide, at der somme tider kan være tale om det modsatte.

Det kan være svært at omregistrere sine domæne-oplysninger, og derfor gælder det om at vælge rigtigt at start. Derfor er anmeldelser fra andre brugere er godt sted at starte i jagten på det bedste sted for dig at registrere dit domæne. Når du skal tjekke de forskellige steder, er der flere parametre ved anmeldelserne, der kan være fornuftige at kigge efter.

En anmeldelse er ofte bygget op omkring en rangering i forhold til antallet af stjerner, som hver anmeldelse har resulteret i. Derudover kan du se, hvor mange anmeldelser, der er blevet lavet, hvilket har en betydning for det samlede antal stjerner. Det er altid godt at vælge de steder, der har mange anmeldelser og fornuftige ratings.

Bindinger

Sidst skal du være opmærksom på skjule udgifter og bindinger, når du vælger et sted at registrere dit domæne. Du kan komme ud for, at der vil være nogle særlige tilbud, som i første omgang kan virke fristende at takke ja til, men er du ikke opmærksom, kan det ende med at blive en dyr fornøjelse for dig. Dette gælder særligt for dig, der skal registrere et domæne for første gang.

Foruden høje udgifter i forbindelse med flytning af et domæne, vil der nogle steder også være binding ved din oprettelse. Derfor gælder det altid om at læse alt med småt, idet siderne er forpligtet til at oplyse om det, du hæfter for ved oprettelse.

Når du vælger et sted, der har fået gode anmeldelser blandt brugerne, vil du sjældent komme ud for dette. Sørg også for, at du finder et sted, hvor du nemt kan flytte dit domæne til et andet sted, uden at det koster dig en formue.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på nogle af de hyppigste spørgsmål omkring et domæne. Disse er gode i din jagt på at finde en domæneudbyder, så du hurtigt kan få dit domænenavn på plads. Det er vigtigt at huske på, at du bør have flere muligheder, da du ikke er sikker på at finde ledige domæner baseret på dit ønskede navn.

Hvad er et domæne?

Helt grundlæggende er et domæne et sted på internettet, som er helt unikt i forhold til sit domænenavn. Et domæne er for alle, hvad end du er privatperson, organisation eller virksomhed. Domænet fungerer som webadresse, som alle med en internetforbindelse kan tilgå, hvor den geografiske placering bliver karakteriseret med domænets endelse, som i Danmark er .dk. Når et domæne er registeret, gælder det på verdensplan, og du kan være sikker på, at ingen andre har samme domæne med den angive endelse på dit domænenavn.

Men hvem ejer det givne domænenavn? Det gør du, når du har købt dette hos din udbyder. Dit domæne vil være dit i et løbende år, som du har betalt for. Sørger du ikke for at forlænge dit domæne efter årets udløb, vil det blive fritstillet på markedet igen, så andre kan finde det blandt ledig domæner.

Hvad koster et domæne?

Når det kommer til prisen på et domæne, afhænger det typisk af, hvor du vælger at købe det henne. Som nævnt vil prisen typisk være omkring 120 kroner, men denne kan variere meget. Prisen på et domæne afhænger især af udbyderens servernet, størrelse, services og brug af teknologiske løsninger. Et domæne er det samme hos alle udbydere, men der kan være stor forskel på kvaliteten af de tilhørende services, som du får hos disse.

Med et domænenavn kan du med fordel undersøge dine muligheder hos de forskellige hosting-partnere. Selvom det kan være fristende at vælge et billigt domæne som det første, kan det somme tider betale sig at give lidt ekstra for ekstra services, såsom jævnlige backups, 24-timersservice og gode servere.

Hvem ejer domæne?

Der findes forskellige måder at finde en ejer af et domæne. Derfor har vi lavet et lille værktøj samt en artikel som vil hjælpe dig med at finde domæne ejer her.